Zvezde i tračevi

STIVEN TAJLER (75) OPTUŽEN ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE: Imala je samo 17 godina - do detalja opisala šta joj je radio!

Autor Dragana Tomašević

Frontmen benda Aerosmith, pevač Stiven Tajler (50), optužen je da je se*sualno zlostavljao Džin Belino pre 50 godina

Izvor: Profimedia

Stiven Tajler, frontmen legendarnog benda Aerosmith, našao se na meti optužbi za se*sualno uznemiravanje. Protiv njega je podneta tužba, a podnela ju je navodna žrtva, Amerikanka Džin Belino (67), koja je imala 17 godina u trenutku napada.

U tužbi podnetoj Vrhovnom sudu u Njujorku, Džin navodi da je pretrpela "ozbiljnu i trajnu emotivnu bol", ali i navela dva incidenta u kojima je bila žrtva uznemiravanja.

Džin Belino je radila kao manekenka u Njujorku, kada joj je prijatelj ugovorio sastanak sa bendom Aerosmith. Tom prilikom je pevač narerao Džin da uđe u telefonsku govornicu dok su šetali gradom sa još nekoliko ljudi, gde ju je "maltretirao i pipao".

Belino navodi da je pokušala da mu se odupre, a da su ostali članovi benda, koji su bili prisutni, "stajali sa strane i smejali se".

Bivša manekenka dalje navodi da su otišli u bar jednog hotela, gde ju je "pribio uza zid i simulirao se*s". I tu dodaje da se "opirala i čupala ga za kosu, jecala i bila uplašena", nakon čega ju je on zvao da mu se pridruži u hotelskoj sobi, a ona pobegla.

Belino je u tužbi navela da godinama trpi zbog fizičke i emotivne boli koju je doživela, kao i da je dug vremenski period osećala stid.

Tajler je već 7 godina u skladnoj vezi sa 40 godina mlađom Ejmi Preston, koja je bila njegova asistentkinja, a pre nje nije krio da je vodio buran život - jednom prilikom je čak otkrio da je usvojio devojku, a potom joj napravio dete i "naterao je da abortira".

Nevinost je izgubio sa samo sedam godina i to sa bliznakinjama iz Francuske nakon službe u crkvi. Kako je sam ispričao brojnim medijima, pre seksualnog odnosa su se najpre igrali u dvorištu, a potom su otišli kući, gde se i dogodio sam čin.

Već u srednjoj školi počeo je da konzumira marihuanu, zbog čega je izbačen iz škole, iako je kasnije ipak uspeo da diplomira. Ipak njegov put je bio muzika, a proslavio ga je hit "Dream on" koji je napisao 1970. godine i postao popularan preko noći.

Jedna od najbizarnijih priča iz njegovog života je definitivno veza sa tada petnaestogodišnjom Džulijom, koju je kasnije zakonski usvojio, a zatim joj i napravio dete.

Kada je otišao na turneju poslao je menadžera da Džuliju odvede na abortus. On je tada već bio u ozbiljnoj vezi sa majkom Liv Tajler, što Džulija nije znala.

Nakon požara u zgradi u kojoj je pukom srećom preživela, Džulija je pristala da abortira i vratila se svojoj porodici, a Stivenu se nikada nije više javila. On je nekoliko puta zvao, a mnogo godina kasnije uplatio je i pola miliona dolara njenoj organizaciji za zaštitu zlostavljanih devojaka i žena.

"Bila je to velika kriza. Strašno je kad znaš da u ženi raste novi život, ali svi oko tebe te uveravaju da će ta stvar u njenom stomaku uništiti živote svih, pa i tebe i nje. Onda odeš kod doktora, on joj ubrizga nešto u trbuh dok gledaš i onda ubrzo vidiš mrtav fetus. Pitao sam se šta sam to napravio", napisao je u svojoj autobiografiji, a pesmu "Janie's got a gun" posvetio je Džuliji.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!