Zvezde i tračevi

ONA GA JE POSLEDNJA VIDELA ŽIVOG: Nekadašnja misica otkrila šta je radila s Metjuom Perijem - pričao joj o OVOM glumcu!

Autor Dragana Tomašević

Manekenka Atina Krozbi, koja se svojevremeno takmičila na izborima lepote, bila je prijateljica Metjua Perija, s kojim se videla nekoliko sati pred smrt

Izvor: YouTube/TheEllenShow, screenshot

Glumac Metju Peri sahranjen je danas na groblju koje se nalazi prekoputa studija u kojem je snimao seriju koja ga je proslavila - "Prijatelji".

Sahrani su pored porodice prisustvovali i njegovi prijatelji iz istoimene serije, ali i prijateljica, manekenka i glumica Atina Krobi, koja je uslikana s glumcem neposredno pred njegovu smrt. Atina je s Perijem bila na ručku kada joj je otkrio svoje planove.

"Bio je lepo raspoložen, pričali smo o budućim projektima. Rekao mi je da želi da snimi film o svom životu", rekla je Atina za "Entertainment tonight" i dodala:

"Rekao je da želi da snimi film o svom životu. Ranije je na jednom filmu radio sa Zakom Efronom i rekao je da bio voleo da upravo Zak glumi njega iz mlađih dana, te da će ga uskoro pitati to".

Izvor: Movieclips Trailers

 Ovako su se prijatelji oprostili od Metjua Perija:

  BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!