Zvezde i tračevi

MOJ OTAC JE BIO RAZREDNI STAREŠINA MININOJ MAJCI! Ognjen Amidžić otkrio šok vezu - "Njeni su isto iz Šapca"

Autor Dragana Tomašević

Voditelj Ognjen Amidžić otkrio da se njegova i Minina porodica "znaju od ranije"

Izvor: Ata images/Antonio Ahel/Instagram/callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić, koji će se uskoro ponovo ostvariti u ulozi oca, otkrio je u emisiji Sanje Marinković kako je upoznao buduću suprugu Minu Naumović.

"Između nas se sve to desilo vrlo spontano. Mi kao da smo se poznavali bukvalno od osnovne škole iako sam ja poprilično stariji od nje...ali tako se kapiramo. Jako zanimljiva stvar je to što je ona isto iz Šapca rodom i moj otac je njenoj mami bio razredni u školi. On je od nje stariji samo osam godina, a to mu je bila prva generacija kojoj je predavao", rekao je Ognjen i otkrio da "zvanično još nije postavio pitanje":

"Poznajemo se oko dve godine. Još uvek je zvanično i nisam zaprosio, ali smo se nekako sve dogovorili. Sve među nam je suštinski, uopšte nismo bili opterećeni bilo kakvim stvarima, i eto".

Voditelj je ovom prilikom otkrio i da je njegova buduća supruga "skroz prirodna".

"Mina je stvarno preslatka, skroz je prirodna i nikada ništa nije radila na sebi. Ljudi je obično pitaju da li je radila usta, da li nosi sočiva... Ali ona bukvalno ništa od toga nema, prirodna je skroz".

Pogledajte Minu:

  BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!