Zvezde i tračevi

PRIČA SE DA ĆE ONA ZAMENITI DUŠICU JAKOVLJEVIĆ! Zgodna voditeljka se oglasila ovim povodom - Evo šta je poručila!

Autor Anja Konstantinović

Šuška se da bi atraktivna voditeljka Zadruge mogla da dođe na mesto Dušice Jakovljević.

Izvor: ATA/Antonio Ahel

Voditeljka Elite Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji Pink posle čitave decenije uspešnog rada. Ona će biti glavni savetnik vlasniku "Hajpa" Saši Mirkoviću, a u planu joj je da se posveti produkciji. Povodom ovog velikog transfera oglasila se i Dušica koja je imala samo kratku poruku.

Kako je odjeknula vest o njenom odlasku, tako su počela nagađanja ko će da je zameni, a sada se za medije oglasila i njena koleginica Ana Radulović.

Radulovićevu je ova informacija zatekla, s obzirom da je do jutarnjih časova vodila program na Pinku, te ističe da nije znala za Dušicinu odluku - "Ja sam radila do kasno, malo pre sam se probudila. Ne znam o čemu se radi, već me svi zovu", dodala je Ana za medije.

Već se uveliko komentariše ko bi mogao zameniti njeno mesto, postoje četiri opcije, a to su trenutni voditelji Elite: Darko Tanasijević, Ivana Šopić, Ana Radulović i Maša Mihailović.

Dušica je pre nekoliko dana bila i zvanični voditelj na premijeri biografskog filma Ace Lukasa "Pokidan", koji je sniman upravo u Hajp produkciji.

BONUS VIDEO:

(MONDO/Alo)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!