Zvezde i tračevi

NAKON VLADIMIRA STOJKOVIĆA SMUVALA BOGATOG BIZNISMENA! Živi u najskupljem delu Beograda, a sada je izgledom RASPAMETILA!

Autor Katarina Bojović

Bojana Rajić pojavila se na jednom prestoničkom događaju i izgledom oduševila sve.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Instagram/bojanarajic/printscreen

Nekadašnja manekenka i bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića, Bojana Rajić Đurđević, već neko vreme uživa u porodičnom životu s drugim suprugom.

Nakon razvoda od fudbalera 2014. godina, srpska manekenka uplovila je u romansu sa biznismenom Branislavom Đurđevićem, kom je rekla "da" 2015. godine. Dok s bivšim suprugom ima sina Lava, sa Đurđevićem je dobila sina Vukašina. Bojana sa suprugom i sinovima živi u jednom od najlepših kutaka u Beogradu, prestižnom Diplomatskom naselju blizu Košutnjaka.

Pogledajte kako izgleda njen dom:

U javnosti se retko pojavljuje, ali svaka njena pojava prođe veoma zapaženo. Tako je bilo i prethodne večeri na jednom prestoničkom događaju, a nekadašnja manekenka za ovu priliku odabrala je sako-haljinu, koji ističe duge noge. Ovu kombinaciju upotpunila je detaljima crne boje.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!