Zvezde i tračevi

AUTOMOBIL VREDI KAO STAN U BEOGRADU! Stanija Dobrojević se pohvalila novom mašinom - starleta pukla 100.000 evra!

Autor Katarina Bojović

Stanija Dobrojević počastila se novom besnom mašinom i odmah se pohvalila na društvenim mrežama.

Izvor: M.P./ATAIMAGES

Stanija Dobrojević deifinitvno je odlučila da 202. godina bude ona u kojoj će ostvariti sebi sve želje. Nakon što se uselila u penthaus koji je kupila u rodnoj Rumi, starleta je "otvorila vrata" svog doma u Majamiju i raspametila sve.

Kako joj u ljubavnom planu u poslednje vreme nisu cvetale ruže, Stanija je nastavila da obezbeđuje sebe i uživa u životu koji je sebi obezbedila. Sada se pohvalila automobilom koju je sebi priuštila, a u pitanju je besna mašina marke Mercedes. Starleta je pratiocima otkrila da nije sigurna koji auto da izabere, ali se na kraju odlučila i to javno podelila.

Džip je komforan, a Stanija ga je snimala iz svakog ugla i priznala da je zaljubljena u sve što vidi ispred sebe. Na sajtu brenda koji je Stanija izabrala, ovakvi i slični automobili kreću se od 100.000 evra pa naviše, što znači da vrednost njene mašine komotno iznosi kao jedna nekretnina u Beogradu.

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!