Zvezde i tračevi

ŠTA LI ĆE PALATA REĆI?! PRINC HARI POSTAO STENDAP KOMIČAR - Održao svoj prvi nastup "Radio sam na ovome neko vreme"

Autor Marina Cvetković

Princ Hari je ima svoj debi na 17. po redu Stendap manifestaciji posvećenoj ratnim herojima.

Izvor: Bob Woodruff Foundation/Stand Up For Heroes / Ferrari / Profimedia

Ukoliko ne pronađe zanimanje kojim bi mogao da se bavi, princ Hari će po svemu sudeći moći da se okrene komediji i stendapu. Vojvoda od Saseksa je imao malu tačku tokom koje je ismejavao sam sebe na sedamnaestom "Annual Stand Up for Heroes Benefit", prenosi People.

Hari se prisutnima u sali obratio putem video poziva, i pružio podršku veteranima i njihovim porodicama, i na iznenađenje mnogih napravio par fora: "Kao neko koga nikada ne preispituju, nisam ni morao mnogo da se pripremam. Ali na ovom konkretnom činu radim već neko vreme. I svi koje znam kažu mi da je savršeno. Ne, ovo nisu ljudi koji mi govore samo ono što želim da čujem - o, ne!" započeo je Hari govor pa nastavio u ozbiljnijem tonu. Hari je služio u britanskoj vojsci deset godina, da bi na kraju dospeo do čina kapetana, i otišao dva puta u Avganistan.

Izvor: Bob Woodruff Foundation/Stand Up For Heroes / Ferrari / Profimedia

"Znam da se naša iskustva i putovanja do ovog momenta razlikuju, ali smo uvek povezani onim što učimo kao ljudska bića, onim što prolazimo kao porodica, i kako izlazimo jači zbog naše sposobnosti da slušamo, razumemo, i podržavamo jedni druge", dodao je.

Događaju su takođe prisustvovala poznata imena Holivuda poput Toma Henksa i Rite Vilson, i muzičara Busa Springstina. Princ je na kraju svog izlaganja uputio reči ohrabrenja: "Salutiram svakome od vas, mojoj braći, sestrama, prijateljima, kroz poštovanje, razumevanje i divljenje. Molim vas, setite se ako se neko od vas oseti izgubljeno ili usamljeno, sa svim što se dešava, ne zaboravite na moć svrhe, i podržavnja važnih vrednosti koje dobro poznajete. To vam uvek daje društvo i jasnoću, koje su vam potrebne".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)