SINDI OTKRILA KADA JE POSLEDNJI PUT VIDELA SANDRU MELJNIČENKO: "Upoznala me je s mužem, gleda je baš zaljubljeno"

Ivana i Sandra nekadašnje su koleginice iz grupe "Models" koja ih je i proslavila, a Sindi je jendom prilikom otkrila detalje njihovog odnosa.

Kurir, Youtube / RTV Pink

Ivana Stamenković Sindi možda gazi petu deceniju, ali to bi malo ko rekao kada pogleda njene fotografije. Bivša manekenka izgleda neverovatno, i često kači provokativne fotografije, zbog čega je jasno zašto je svojevremeno bila jedna od najpopularnijih članica grupe "Models"

Ona i Sandra Meljničenko neretko su bile na listama najfatalnijih, a Sindi se jednom prilikom prisetila tog vremena, ali i odnosa sa koleginicom u emisiji kod Ognjena Amidžića. 

YouTube/ grobar10 /printscreen 

Sindi je u emisiji dobila pitanje kada se poslednji put videla sa Sandrom Meljničenko.

"Pre jedno četiri godine kad je bila poslednji put u Beogradu. Tada me je upoznala s mužem.On u nju gleda baš zaljubljeno. Ja mislim da je sad preselila i majku i brata u Pariz", otkrila je.

Profimedia 

Kada je reč o ljubavnom životu same Sindi, ona već šest godina uživa u ljubavi sa partnerom, koji je desetak godina mlađi od nje.

Instagram 

"Stefan je bio malo više povučen pa sam ga ja naučila da se malo više otvori, da pokaže šta mu smeta, šta mu ne smeta. Više je gurao pod tepih sve... Radimo na našem odnosu. Ja mislim da na odnosu mora konstantno da se radi i konstantno da se neguje tako da on za sada pokazuje znake želje da neguje i ja sam srećna zbog toga", ispričala je Ivana jednom prilikom.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Sindi Models  instagaram/sindi_models

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!