Zvezde i tračevi

SAD KAD TI GU*ICA PRETEGNE: Ema Radujko se snimala u teretani - uski top, helanke i komentar zbog kojeg bruji Instagram!

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Ema Radujko objavila snimak treninga na društvenoj mreži

Izvor: instagram/emaradujko

Pevačica Ema Radujko napravila je pometnju na estradi kada je pre dve godine objavila video nabijen eksplicitnim scenama sa plesačem, nakon čega je krenula lavina komentara o činjenici da je u periodu kada je sniman spot bila maloletna.

Prošlog leta je nastupala i na Music Week festivalu gde su je pojedini posetioci gađali flašicama vode, nakon čega je krenula da nastupa po klubovima širom zemlje i inostranstva.

Na nastupima je neretko u tanga gaćicama, a sada je pokazala i da vredno trenira kako bi mogla da se svuče na nastupu i pokaže zategnutu zadnjicu i butine.

Ema je na Instagramu objavila video na kojem radi stoj na glavi, a na samom početku klipa se čuje prijateljica koja je snima i govori: "Sad kad ti gu*ica pretegne".

Pogledajte:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!