Zvezde i tračevi

SUPRUGA PEVAČA OBJAVILA POTRESNU SLIKU IZ BOLNICE: Bori se za život, više ne može da hoda - "BOJIM se..."

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Supruga slavnog pevača objavila je njegovu potresnu fotografiju iz bolnice. "Molite se i pošaljite nam malo ljubavi".

Izvor: YouTube/zttrecords

Pevač Šejn Megovan, iz slavnog benda The Pogues, u izuzetno je lošem stanju zbog zdravstvenog problema koji mu je zahvatio mozak.

Supruga slavnog pevača, Viktorija Meri Klark, objavila je potresnu fotografiju Šejna (65) iz bolnice, na kojoj se vidi da je drastično smršao i da zaista ne izgleda dobro.

Glasine o izuzetno lošem zdravstvenom stanju supruga je dodatno podgrejala molbom da se Šejnu upute "molitve i ljubav" u ovim teškim trenucima.

Šejn je završio na intenzivnoj nezi još pre nekoliko meseci, zbog problema sa mozgom. Prošle godine je imao virusni encefalitis, upalu mozga, ali nije poznato šta je sada tačno problem zbog kojeg je opet u bolničkoj postelji.

Izvor: Instagram/victoriamary

"Ljubav je najlepša i najmoćnija stvar koju možemo da doživimo, ali ljubav može da bude i bolna, naročito ako se bojite da ćete izgubiti čoveka kog volite. Ogroman je izazov preći granicu koju naš um postavlja ljubavi, i sagledati je kao ono što zaista jeste", napisala je njegova supruga.

Pevač je, inače, od 2015. u kolicima nakon što je doživeo težak prelom karlice. Nakon toga je polomio i koleno i pokidao ligamente, i ovog proleća saopštio da više ne može da hoda.

Pevač je i dugi niz godina vodio borbu protiv zavisnosti od alkohola i droge.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

(MONDO)

Tagovi