Zvezde i tračevi

"SA NJIM SAM OD 18. GODINE" Supruga Peđe Jovanovića potvrdila POMIRENJE - pevaču oprostila sva ZLA, ljubav je POBEDILA!

Autor Katarina Bojović

Supruga pevača Peđe Jovanovića progovorila je o njihovom pomirenju.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Instagram/screenshot/anajovanovic

U svim domaćim medijima nedavno je odjeknula vest o pomirenju pevača Peđe Jovanovića i njegove supruge Ane, koja ga je ostvila u trenucima kada je imao velikih problema s alkoholom.

O njihovom burnom rastanku pevač je otvoreno govorio u više navrata, a potom pred kamerama otkrio da čini sve kako bi izgladio odnose sa svojom suprugom i majkom njegove dece. Ana je pre nekoliko dana proslavila rođendan, a Peđa joj je uputio javnu čestitku i napunio sobu ružama, dok su sa proslave isplivali i njihovi prvi zajednički snimci.

Sada se oglasila i Ana. Ona je potvrdila je da su se pomirili i da je mužu nakon velikih problema koje su imali, a zbog kojih su se i rastali, dala drugu šansu.

"Naravno da ću odgovoriti na to pitanje, jer je sada to očigledno. Sa njim sam od svoje 18. godine i još tad sam sanjala o skladnoj porodici koju smo napravili u međuvremenu", počela je Ana.

"Nakon svih prepreka na koje smo nailazili poslednjih godina, napokon mogu da kažem da je pobedila ljubav i iskrena borba za opstanak naše velike porodice", napisala je.

Pogeajte Anu:

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!