Zvezde i tračevi

AKO PREKRŠI OVE STROGE MERE IDE U ZATVOR! Sejo Kalač pretio vlasnici kafane - Žestoko kažnjen, izrečena mu HITNA zabrana

Autor Anja Konstantinović

Seju Kalaču izrečena je hitna mera zabrane prilaska vlasnici jedne kafane, nakon što ga je prijavila za pretnje smrću.

Izvor: YouTube/Grand Production

PevačSejo Kalač našao se u centru skandala kada je vlasnica jedne kafane navela da ju je pevač napao i pretio joj. Vest o pevačevom hapšenju je odjeknula u svi medijima, a prašina se i dalje ne spušta. Vlasnica kafane u kojoj je često boravio pevač optužila ga je da je često dolazio u kuću koju je otkupila od njega i da joj je pretio smrću.

Sejo je negirao ove navode, a policijska uprava u Zagrebu je potvrdila da je pevač priveden na saslušanje, kao i da je podneta prijava protiv njega. Opštinsko državno tužilaštvo u Novom Zagrebu mu izrekao hitnu meru zabrane prilaska i komunikacije sa ugostiteljkom.

Ova informacija potvrđena je za Grand od strane vlasnice kafane koja je njihovoj redakciji dostavila i rešenje. Prema zvaničnim informacijama, vlasnica kafane je Seja Kalača prijavila Šestoj policijskoj stanici Novi Zagreb zbog uznemiravanja i pretnji smrću, nakon čega su pevaču određene mere opreza koje podrazumevaju zabranu prilaska na udaljenost ne manju od 500 metara i zabranu uspostavljanja komunikacije.

Ukoliko Sejo prekrši rešenje, očekuje ga zatvorska kazna!

U slučaju ne pridržavanja mera opreza iste će se zameniti istražnim zatvorom, stoji u rešenju Opštinskog državnog tužilaštva u Novom Zagrebu. Tokom ispitivanja u policiji, osimnjičeni Sejo Kalač porekao je kazneno delo za koje se tereti i naveo da se te noći nalazio u kafiću u blizini kuće vlasnice kafane koju je njegova supruga prodala bez njegovog odobrenja, a potom otišao do nje kako bi istu nekretninu video, kao i da je tom prilikom ona vikala na njega i psovala ga.

Pevač tvrdi da vlasnici kafane nije pretio, kao i da nije bio u alkoholisanom stanju i da je te večeri popio samo dva piva. Sejo je na ispitivanju pred dežurnom zamenicom tužioca priznao da joj je opsovao majku, ali da joj nije pretio bombama i smrću, kao što ona tvrdi.

Za domaće medije oglasila se i vlasnica kafane koja je istakla da je zadovoljna rešenjem tužilaštva - "Sad mogu mirno da spavam"m rekla je ugostiteljka iz Zagreba i osvrnula se na demant koji je Sejo dao: "Nalupetao se gluposti. Hoće da ga ostavim na miru pred mojim vratima i da budem popularna preko njegovog imena, sramota", dodala je ona.

Izvor: YouTube/ BN Music Official /printscreen

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!