Zvezde i tračevi

DRAGANA MIRKOVIĆ STIGLA NA KONCERT! Dino Merlin se ovim JAKIM rečima obratio publici - "Želim da moji unuci... "

Autor Marina Cvetković

Jedna od najvećih muzičkih zvezda, Dragana Mirković stigla je na koncert Dina Merlina koji po treći put nastupa u Štark areni.

Izvor: ATA / M.M.

Dragana Mirković je bila odlično raspoložena i osmeh nije skidala sa lica kada je u crvenom autu stigla na koncert Dina Merlina. Iako su se mnogi ponadali da ce biti specijalna gošća, istaknuta umetnica je na spektakl dosla da uživa i da se opusti.

Za tu priliku Dragana je bila obučena u crno od glave do pete, a nosila je pantalone od šljokica. Dugu crnu kosu je nosila puštenu, dok se od nakita opredelila za efektne viseće minduše. 

Na muzičko veče čarobnjaka iz Bosne i Hercegovine, je dosla i Ivana Banfić koja sa njim ima hit duet "Godinama".  Dino Merlin je uspeo u rekordno kratkom periodu da rasproda četiri Štark arene. Večeras, 21. novembra, održava treći po redu koncert u beogradskoj Areni, a porukom koju je posalo na početku, ganuo je publiku.

Dino je imao jaku poruku, a svoju želju podelio je i sa publikom u prepunoj Areni. "Nemam više puno želja, moja želja je da moji unuci sa vašom decom odrastaju i žive u miru",rekao je posle treće numere. Nakon što je ove reči izgovorio pred oko 20.000 ljudi, publika ga je pozdravila aplauzom i velikim vriskom. 

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)