Zvezde i tračevi

SUNOVRAT BEOGRADSKOG MANGUPA! Nekada strah i trepet, a sada SPAJDERMEN DOSTAVLJAČ HRANE - Evo o kome je reč! FOTO

Autor Marina Cvetković

Niko ne bi poverovao čime se trenutno bavi nekadašnji žestoki momak i otac rijaliti učesnice Aleksandre Subotić!

Izvor: Tiktok/mister.d_dostava/printscreen

Nekada je važio za opasnog momka sa beogradskog asfalta koji je dugi niz godina proveo iza rešetaka, a zatim je sa ćerkom bio učesnik rijalitija. Izgleda da su teška vremena pogodila i Karađorđa Subotića, oca rijaliti učesnice Aleksandre Subotić, pa se posle rijaliti karijere zaposlio kao dostavljač hrane i mesečno zarađuje više od 1.000 evra.

Ali, to nije sve, Karađorđe je dodao "ekstra momenat" u svoj radni dan, pa hranu razvozi u kostimu Spajdermena! Na društvenim mrežama postao je viralan snimak na koje obučen u Spajdermena, dostavlja hranu po Beogradu.

Dok obučen u kostim na motoru vrši dostavu, Karađorđe je otkrio i koliko najviše dobija za bakšiš i šta mu najteže pada. "U suštini bakšiš ide od 100 do 200 dinara", rekao je on. Kako ističe, nije mu problem da radi pa čak i kada dostavlja na četvrti ili peti sprat u zgradi bez lifta. Inače, Karađorđe se posle života na margini, kriminala i rijalitija odlučio na posao koji će mu biti stalan i od kojeg će mesečno, kako tvrdi zarađivati i više od 1.000 evra.

"Radim već nekih mesec dana, preko 1000 evra može da se zaradi, a da se ne rade neke stvari koje ja ne želim da radim, doduše vožnja po lepom vremenu, lepo je za sedeti u bašti, ne za bajs, ipak je vrućina", ispričao je nedavno za Republiku. "Svi se čude ja sam prošao toliko zatvora, daleko od toga da sam ja nesnađen, ovaj posao mi daje određeni vid slobode i daje mi komoditet u zaradi, plaća se na vreme, suštinski dostojanstven. Ima dosta ljudi koje ja poznajem, a koji su bivši kriminalci koje rade to isto."

Kao što je i rekao, mnoge je začudila ova vest, budući da se njegova ćerka Aleksandra udala bogato i da živi raskošan život u Novom Sadu. Svi se pitaju zašto je i pored toga Karađorđe primoran da se bavi dostavom hrane...

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)