Zvezde i tračevi

KAO ĐURO ČUVAO KRAVE, SAD IMA SILIKONE I S ĆERKOM RADI VEŠTAČKE NOKTE: Isplivao snimak naše pevačice - Uvek ću biti TATA

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Elektra Elit objavila snimak iz jednog salona, na kojem je zajedno sa ćerkom radila manikir

Izvor: Kurir televizija

Pevačica Elektra Elit napravila je pometnju na domaćoj sceni, kada je pre par godina priznala da je bila muškarac i da se bavi prostitucijom u Švajcarskoj.

Elita je rada otkrila da na sat zarađuje oko 1.000 evra, a jednom prilikom otkrila i da njen nastariji klijent "gazi" devetu deceniju, kao i da mu za jedno viđanje uzme 15.000 evra.

U javnosti je potom objavljena i informacija iz njene prošlosti - izvor Kurira je svojevremeno otkrio da je Elektra rođena kao Đuro Ostojić 1977. godine u jednom selu.

"Đuro je tada, u detinjstvu, bio povučen ali se družio sa ostalom decom. Ne sećam se da se po njemu videlo da je drugačiji od ostalih, možda je to skrivao. Bio je kao i sva ostala deca, a kasnije i kao mladić izgledao je prosečno. Sećam se da je pomagao svojima oko poslova u poljoprivredi, čuvao je ovce i krave na pašnjaku. To su tada radila sva deca nakon škole, pa tako i Đuro", rekao je izvor koji je rodom iz sela odakle je i Elektra Elit, kad se transrodna pevačica odselila iz Like, više je nije viđao.

Elektra je bila u braku u kojem je dobila sina i ćerku, koji je i dalje zovu tata. To je sada i potvrdila snimkom iz salona, na kojem pokazuje ćerkin i svoj manikir.

 Pogledajte i kako izgleda ćerka Elektre Elit:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!