Zvezde i tračevi

"JA PEVAM I ZA SRBE I ZA ALBANCE" - Ovako se Selma pravda nakon pokazivanja DVOGLAVOG ORLA i skandaloznog snimka!

Autor Anja Konstantinović

Selma Bajrami oglasila se ponovo nakon što je do javnosti dospeo snimak na kom peva na albanskom.

Izvor: Twitter/Tamo Daleko/screenshot/Youtube/AmiG Show

Pevačica Selma Bajrami koja neretko nastupa u Beogradu i gostuje po srpskim emisijama našla se u žiži javnosti nakon što je na mrežama osvanuo snimak s jednog slavlja na kom peva na albanskom.

U jednom trenutku pevačica je prišla gostima i pokazala dvoglavog orla, znak koji mnogi tumače kao simbol takozvane "Velike Albanije". Na mrežama komentari ne prestaju da se nižu, a nakon što je poručila da "srpska javnost zna ko je ona" i da "ukoliko je na bilo koji način ugroze, postoje sudovi", Selma se ponovo oglasila.

"Pošto vidim da je neki ovde mozgić pustio snimak sa mog nastupa u Sarajevu, gde pevam albansku pesmu pokušajuci da na taj način ugrozi mene i moj odnos s publikom u Srbiji, imam potrebu da se oglasim. Kao što većina mojih pratioca/fanova zna, moji su koreni s Kosova, dakle, moj deda je bio Albanac sa Kosova", napisala je Selma na svom Instagramu i dodala:

"Na pomenutom nastupu u Sarajevu, čovek iz publike mi je trazio tu pesmu, a ja ne vidim problem da tu pesmu i otpevam. Sutra kad dođem u Beograd, ako mi neko zatraži 'Odakle si sele' npr, rado ću otpevati. Muzika pobeđuje svako zlo, a ja sam uvek bila pevačica koja peva za sve narode! I za Bošnjake, i za Srbe, i za Albance. Za sve! Svako će protumačiti onako kako on to želi, a ja vam šaljem ljubav".

Selma se našla i u centru pažnje kada je nedavno gostovala u jednoj našoj emisiji, gde je ušla u sukom s voditeljem.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!