Zvezde i tračevi

NAŠA POZNATA GLUMICA JE KUMA CECI RAŽNATOVIĆ! Malo ko zna da su bliske - kumstvo dugo već 17 godina!

Autor Katarina Bojović

Retko ko zna da su Ljubinka Klarić i Svetlana Ceca Ražnatović kume.

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Ljubinku Klarić gledali smo u brojnim domaćim serijama, kao što su "Tate", "Klan", a simpatije nacije pobrala je ulogom Dunje u seriji "Moj rođak sa sela".

Nedavno se u centru kritika našla kada je otkrila da je podržala sina (13) da se preseli u Ameriku, a malo ko zna da je ova glumica već 17 godina kuma Svetlani Ceci Ražnatović. Ona je svoje prijateljstvo sa najpopularnijom folk pevačicom učvrstila kumstvom kada je Ljubičina rođena sestra bila venčana kuma Cecinoj Lidiji.

"Naše kumstvo traje 17 godina. Moja rođena sestra venčala je Cecinu rođenu sestru i tako smo i mi postale kume. Kontakte održavamo onoliko koliko nam obaveze dozvoljavaju, ali se svi trudimo da se okupimo na važnim porodičnim događajima", rekla je ona jednom prilikom.

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

(K.B./ Kurir)