Zvezde i tračevi

NATA JE NOVOSADSKA BARBIKA, A NAJSTARIJA SESTRA BEKVALAC GRMI! Zarađuje brdo love i vešto se krije od javnosti! (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Najstariju sestru Nataše Bekvalac retko imamo prilike da vidimo u javnosti.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Nataša Bekvalac neretko je u centru pažnje javnosti što zbog svojih pesama, što zbog ljubavnog života i tri braka o kojima se još uvek priča. Natu su zbog nestvarne lepote kojom je opčinila mnoge pripadnike jačeg pola, nazvali "novosadksa barbika", a kada objavi fotku s letovanja na društvenim mrežama nastane kolaps.

Njenu mlađu sestru Kristinu neretko viđamo s njom, a u pravo ona je ta koja je odgovorna za Natin savršeni stajling gde god da se pojavi. Dok Kristinu često viđamo i na društvenim mrežama s pevačicom, najstarija sestra Bekvalac se vešto krije od javnosti.

Dragana ima veoma uspešan biznis po kom je poznata u gradu, u svom vlasništvu poseduje kozmetički salon koji posećuju brojne poznate face. Udata je za Mihaila Šekularca sa kojim ima dve ćerke. Podjednako je lepa kao i dve mlađe sestre, a mnogi komentarišu kako joj na izgledu mogu pozavideti i duplo mlađe devojke.

Nataša Bekvalac je jednom prilikom govorila o odnosu sa sestrama - "Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz detinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu decu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas. Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smešno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Bože, možda zato nisam u braku", poručila je tada Bekvalčeva kojoj je važna podrška porodice.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!