Zvezde i tračevi

BIVŠI VERENIK ANE KORAĆ POSTAO ZVER! Promenom iznenadio - Šok transformacija Davida Dragojevića, ovako je izgledao pre!

Autor Anja Konstantinović

David Dragojević sve je iznenadio novom promenom, a na mišićima mu zavide mnogi muškarci.

Izvor: Instagram/david__dragojevic

Bivši učesnik rijalitija David Dragojević više ne izgleda isto kao kad smo ga gledali na malim ekranima. Čini se da je brat pobednika Zadruge Dejana, batalio rijaliti karijeru i ozbiljno se posvetio treninzima. Na njenonom profilu nalaze se brojni snimci i slike iz teretana, a malo je reći da David "puca" od mišića.

On već godinama vredno radi na svom fizičkom izlgedu, što je čak pretvorio i u posao, a sada se pohvalio i promenom imidža.

Bivši verenik Ane Korać podelio je fotografiju kako uživa u jednom restoranu, na kojoj se vidi da je promenio boju kose. David je neko ko već godinama unazad ume da iznenadi promenama na svom fizičkom izgledu, a specifične frizure ranije su bile njegov zaštitni znak.

Izvor: Instagram/david_dragojevic/screenshot

David sad ima plavu kosu, a jednom prilikom je na mrežama objavio i sliku staru 16 godina, evo kako je tada izgledao, a kako sada!

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!