Zvezde i tračevi

NAKON RAZVODA OD ŽELJKA JOKSIMOVIĆA DONELA VAŽNU ODLUKU O BRAKU - "Ko će tebi da oprosti gospodine bezgrešni?"

Autor Anja Konstantinović

Bivša supruga Željka Joksimovića neretko na društvenim mrežama svojim izjavama i citatima privuče veliku pažnju javnosti.

Izvor: Instagram/minajokssimovic/YouTube/ Hrvatska radiotelevizija /printscreen

Vesna Joksimović, devojačko Avramović važi za jednu od najlepših devojka iz Valjeva, odakle je rodom i Željko Joksimović. Bila je pevačeva ljubav iz srednjoškolskih dana, sudbonosno da Željko joj je izgovorio kada je imao 23 godine. Kruna njihove ljubavi je ćerka Mina koja se nedavno potresnim rečima oprostila od dede sa majčine strane. Ubrzo se tužnim povodom oglasila i Vesna.

O bivšoj supruzi pevača Željka Joksimovića, Vesni, sve češće se priča i piše, a veliku pažnju privlače i njene objave na društvenim mrežama. Ona je jednom prilikom izjavila i da je posle braka sa Željkom, donela odluku da više nikad ne staje na "ludi kamen".

"Brak me ne zanima, to je prevaziđena institucija", pisalo je u njenoj objavi na društvenim mrežama, a ona je nedavno iznenadila mnoge objavom u kojoj je spomenula nekadašnjeg supruga. Podelila je njegov duet sa Dinom Merlinom "Supermen" i navela:

"I sad Joksimović upada: 'Oprostiću joj sve, nisam ja Supermen, pa da mogu to na leđima da ponesem'... Šta ćeš joj oprostiti, Željko? Ko je ona i šta je zgrešila? Kome? Plus, šta si ti, neki sveti Haralampije, pa opraštaš ti njoj... A ko će tebi da oprosti, izvini, molim te, gospodine bezgrešni?".

Pogledajte i kako izgleda lepa Mina, Vesnina i Željkova ćerka!

BONUS VIDEO:

 (MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!