Zvezde i tračevi

LEČIĆEVA PRVA ŽENA JE BOMBA! Pričalo se da ga je VARALA sa stjuardom, rodila petoro dece - A o njenom izgledu svi bruje!

Autor Anja Konstantinović

Branislav Lečić iza sebe ima dva braka, a njegova prva supruga je prava bomba.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Instagram/printscreen/analecic

Glumac Branislav Lečić (68) uživa u ljubavi s 37 godina mlađom izabranicom, Jelenom, a iza sebe ima dva braka. Sa prvom suprugom Ivanom Vujadinović proveo je 13 godina i dobili su dvoje dece - ćerku Anu i sina Ivana. Do razvoda je došlo 2007. godine, a njihov rastanak je pratio i jedan skandal.

Kako su tada pisali mediji, Ivana je navodno glumca prevarila s 15 godina mlađim stjuardom. Njih dvoje se nikada nisu oglasili ovim povodom, a nikada nisu javno govorili ni o razvodu.

Glumac je ubrzo nakon razvoda stupio u vezu s voditeljkom Ninom Radulović, kojom se kasnije oženio i dobili su sina. Međutim, ni ovaj brak nije opstao. Posle rastanka s Lečićem, Ivana se udala za deceniju i po mlađeg izabranika sa kojim je dobila tri ćerke.

Peto dete rodila je u 44. godini, a malo ko zna i da je Ivanina rođena sestra voditeljka Bojana Vujadinović. Pogledajte zašto je Ivana, koja je od Leke mlađa 18 godina, svojim izgledom sve oduševila!

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!