Zvezde i tračevi

"NEĆEŠ IZGRADITI SREĆU NA TUĐOJ NESREĆI!" Isprozivali Amidžićevu trudnu devojku, Mina nije ostala dužna - Boleće vas...

Autor Katarina Bojović

Mina Naumović ponovo se našla na meti prozivki, ovako je ragovala.

Izvor: Instagram/callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova koleginica Mina Naumović započeli su vezu nakon što se on razveo od manekenke Danijele Dimitrovske, a nakon što su priznali svoju ljubav, par je otkrio i da čekaju prinovu.

Mina je uveliko na trudničkom bolovanju, te je u javnosti sve ređe viđamo, ali je na društvenim mrežama veoma aktivna. Ognjenova devojka često dobija negativne komentare na račun njihove veze, nedavno je pokazala uvredljive poruke, a sada je to ponovo učinila. Mina se snimala u automobilu, a onda joj je stigla poruka od nepoznate žene:

"Nećeš izgraditi sreću na tuđoj nesreći, džaba se snimaš i slikaš", glasila je poruka koju je Mina odmah podelila i na koju je odgovorila:

"Smislite neku novu rečenicu, budite originalni, ovakvih dobijam oko 100 dnevno i više me ne zabavlja, a ja volim da mi je zabavno. I obavezno terapija pred spavanje. Razumem da svako od nas vodi neke svoje bitke, ali ne dajte da vas život učini zlim, boleće vas još više", odgovorila je Mina.

Izvor: Instagram/callmenaumi

Pogledajte Minine najbolje fotke: 

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B)