Zvezde i tračevi

NJOJ SE DAJE VAŽNOST KOJA, REALNO, NE POSTOJI: Oglasio se Ognjen Amidžić nakon izjave Selme Bajrami

Autor Dragana Tomašević

Pevačica u jednoj emisiji otkrila šta misli "ko je možda hteo da je ocrni" i spomenula "goste i voditelje jedne emisije"

Izvor: YouTube/AmiG Show

Pevačica Selma Bajrami gostovala je u emisiji na Face televiziji, gde je komentarisala snimak zbog kojeg su se usijale društvene mreže, na kojem pokazuje dvoglavog orla dok peva i igra.

Ona je otkrila da "nije znala da je to provokacija" i na pitanje voditelja "zašto joj je javnost zamerila" odgovorila:

"Prisutna sam u medijima, gostovala sam u najgledanijim emisijama, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu da to uradim kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje".

S obzirom na to da je Selma gostovala u emisiji "Amidži šou" u kojoj je imala kraću raspravu zbog pitanja koje je postavljeno pevaču Eri Ojdaniću, oglasio se Ognjen Amidžić i rekao:

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

"Moj odgovor je da ne bih davao na važnosti nečemu što samo po sebi nije važno. Što se mene tiče, njoj se daje važnost koja ne postoji, realno", rekao je voditelj, a na pitanje kako komentariše njihov konflikt zbog kojeg ga je Bajramijeva osumnjičila da je on "ocrnjuje u medijima" rekao:

"Isključio sam se iz te priče, to je toliko nebitna stvar, potpuno nevažno".

 BONUS VIDEO:

(Informer, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!