Zvezde i tračevi

"CRNOGORCI MALO DA NAUČE SVOJU ISTORIJU": Maja Nikolić u Jutarnjem programu - "Prvi vladar im je bio Srbin"

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Maja Nikolić gostovala je u Jutarnjem programu Pink televizije

Izvor: Kurir TV printscreen

Pevačica Maja Nikolić, koja se ne libi da na društvenim mrežama i u emisijama iznese svoje mišljenje o kolegama i koleginicama, gostovala je u Jutarnjem programu Pink televizije, odakle je jedan klip objavila i na svom Instagram nalogu.

U pomenutom videu Maja Nikolić govori da je "osnivač Crne Gore srpski vladar Vukan, koji je vladao Zetom, prvi srpski kralj".

"Sin svete Anastasije i našeg svetog Stefana Nemanje, dakle, Crna Gora je oduvek bila srpska! Svako ko se deklariše kao Crnogorac ima prvo da kaže, kao što ja imam, ja sam Nišlijka, ja sam Srpkinja, ali sam i Nišlijka, ali Crnogorci malo da nauče istoriju i da shvate da je prvi srpski vladar, vladar Zete bio srpski kralj Vukan. Da se zna", rekla je pevačica.

Pored videa gostovanja u Jutarnjem pevačica je objasnila da joj je "Crna Gora na srcu kao i Srbija", da ima familiju u Crnoj Gori i da su "izdajice pokušale da razdvoje srpski i crnogorski narod".

Pogledajte snimak:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!