Zvezde i tračevi

"OVAJ LIK JE SVETSKA ZVEZDA, A REALNO JE ZA LUDARU": Pevač u miniću i štiklama - Sloba Radanović raspalio na Instagramu!

Autor Dragana Tomašević

Pevač Sloba Radanović komentarisao izgled jednog od najpopularnijih svetskih pevača

Izvor: YouTube/Sam Smith/ATA Images

Britanski pevač Sem Smit koji je, prema mišljenju mnogih, otpevao jednu od najlepših pesama iz serijala o tajnom agentu Džejmu Bondu "The writing's on the wall", poslednjih meseci je u žiži interesovanja svetske javnosti zbog izgleda.

Pevač, koji se izjasnio da nije binaran, odnosno da nije ni muško ni žensko, na koncertima nastupa u tangama i kićankama preko bradavica, snima eksplicitne spotove, a sada je završio na Instagram storiju srpskog pevača Slobe Radanovića.

Razlog za to je Smitovo pojavljivanje na jednoj svečanosti, obučen u mini suknju i štikle s platformama. Iako je za njega ovaj odabir odeće primereniji od ostalih koje fanovi gledaju na nastupima, Sloba Radanović je osetio potrebu da ga prokomentariše.

"Ovaj lik je svetska zvezda, a realno je za ludaru", napisao je pevač pored ovog videa.

Pogledajte i ovo izdanje Sema Smita:

 BONUS VIDEO:

(MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!