KLINKA IZ GRINČA JE DANAS NEVIĐENA LEPOTICA: Gledali ste je u hit seriji - sad je pevačica i slika se POLUGOLA!

Mala stanarka "Ko grada" koja je opčinila i mrzovoljnog Grinča danas se bavi pevanjem

screenshot/youtube/Movieclips

Pre 23 godine svet je pogledao film o kojem je glumac Džim Keri pričao da je jedan od najtežih filmova koje je ikada snimio Razlog za to je pretežak kostim u kojem je provodio sate snimajući i nervirajući se, a film u kojem je bio oblepljen prostetikom i  zelenom dlakom je adaptacija knjige "Grinč".

U filmu Keri tumači lik mrzovoljnog Grinča koji se sprema da ukrade Božić u Ko gradu, ali ga u tome sprečava malena Sindi Lu Ko, zbog koje se i "anti Deda Mraz" na kraju pridružuje slavlju.

Malenu Sindi je tumačila Tejlor Momsen, zvezda serije "Gossip girl", koja je tada imala samo 7 godina. U brojnim intervjuima je okrila da je glumom počela da se bavi kao trogodišnjakinja i da je uglavnom snimala reklame, a poslednjih godina Momsenovu gledamo na bini, ne na velikom platnu i televizijskim ekranima.

Tejlor je frontmenka rok benda The Pretty Reckless, vredno trenira i ne libi se da na društvenim mrežama pokaže "malo kože".

Pogledajte:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

JELENA TINSKA PONOVO ŠOKIRA: Estrada sada vlada svojim NAPUNJENIM D*PETIMA!  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!