Zvezde i tračevi

ROKENROL SPEKTAKL U ARENI! Publika poručivala pesme na koncertu Brajana Adamsa, momak iz publike dobio BIZARAN NADIMAK

Autor Marina Cvetković

Brajan Adams je dokazao još jednom zašto je veliki, a mnogi su komentarisali da uživo zvuči još bolje nego na snimku!

Izvor: Mondo

Dugoočekivani koncertBrajana Adamsa u Areni - mnogo dobre muzike, poznatih hitova i moćan glas, učinili su da se reči pesme "18 Till I Die" i danas odnose nna muzičara koji je pevao i svirao kao da sutra ne postoji.

"Zdravo, ja sam Brajan i u sledeća dva sata vaš sam pevač", reči su kojima se obratio publici na početku ovaj muzičar poreklom iz Kanade, a zatim je još par puta u toku noći rekao skromno "dobro veče" na srpskom jeziku. Nekima će zasmetati možda što nije pozdravio Beograd ili Srbiju, ali je sjajnom svirkom to sigurno nadoknadio.

U dvorani u kojoj je jedino ostalo par redova prazno na tribinama, Brajan je otpočeo koncert pesmom "Can't stop this thing we started", da bi zatim nastavio žestoko uz hitove "Somebody" i "18 Till I Die". U crnim farmerkama, starkama i majici, energičnih pokreta na sceni uz gitaru, ovaj vrsni muzičar nije izgledao ni dana kao da mu je šezdeset četiri!

Izvor: Mondo

Publika je posebnu emociju doživela uz pesme "Summer of 69" koja je mnoge vratila u neka davna vremena, pa su već na prve taktove skočili na noge i zaigrali. Balade poput "I can't stop loving you" i "Have you ever really loved a woman", dočekane su ovacijama i gromoglasnim aplauzom.

Adams je ipak, za jednu pesmu imao posebnu posvetu. Pre nego što je otpevao "It's only love", obratio se publici rečima: "Sledeću pesmu posvećujem njoj, jednoj i jedinoj Tini Tarner. Bila je najbolja! Izgubili smo je ove godine, nažalost... bila mi je veliki pijatelj, neko ko me prihvatio i sa kim sam bio dugo na turneji". Kako se dugo nagađalo u medijima da će posebna gošća na koncertu biti Bijonse, ne bi li u Tininu čast izvela ovu duetsku pesmu, to se ipak nije dogodilo.

Nakon što je izveo sve pesme koje su planirane, Brajan je želeo da udovolji publici na nesvakidašnji način: "Da li ima postoji neka pesma koju sam propustio a želite da je čujete?" Nakon čega je prozvao najglasnije iz publike i otpevao pesmu po njihovoj želji. U jednom trenutku, hteo je da čuje koja je želja još jednog muškarca iz prvih redova, ali obzirom da nije dobro čuo ili nije umeo da izgovori njegovo ime, rekao je: "Dead rat, ok za tebe ide ova pesma? Da li se tako zoveš? Čudno ime...." našalio se, na šta se publika nasmejala, jer "dead rat" u prevodu znači mrtav pacov.

Izvor: Mondo

Od poznatih ličnosti sa javne scene, na večeri dobrog rokenrola našli su se frontmen Orthodox celts-a Aleksandar Petrović, bivša pevačica Ksenija Mijatović, a tu je bila i folkerka Andreana Čekić. Ono što je bilo dodatno zanimljivo kada je scena u pitanju, bio je veliki balon u obliku belog kadilaka, koji je kružio iznad fan-pita, a na kom je bio ispisan naziv Brajanove turneje "So Happy It Hurts".

Pogledajte u galeriji kako je sve izgledalo!

BONUS VIDEO:

(MONDO/M.C)   

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!