Zvezde i tračevi

MILAN STANKOVIĆ SE OGLASIO IZ MANASTIRA: Pričali da je ovde želeo da se zamonaši - evo šta je objavio na Instagramu

Autor Dragana Tomašević

Milan Stanković se opet nalazi u manastiru Podmaine u Crnoj Gori

Izvor: Instagram/milanstankovic/screenshot

Pevač i nekadašnji predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije Milan Stanković, nedavno se našao u žiži interesovanja zbog navoda da se nakon višegodišnje pauze vraća na scenu.

Iako su mnogi očekivali da će pevač, koji je poslednjih godina posvećen veri, u nekoj od narednih Instagram objava progovoriti i o eventualnom singlu ili spotu, na njegovom storiju je osvanula slika Bogorodice. Milan se nalazi u manastiru Podmaine, manastiru u kojem je, prema ranijem pisanju medija "planirao da se zamonaši".

Izvor: Instagram.com/milanstankovic

Sabrat manastura je nedavno u izjavi Kuriru otkrio detalje njegovog boravka u Podmainama.

"Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta. Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, tj. našem bratstvu. Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro".

BONUS VIDEO:

(MONDO, Kurir)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!