Zvezde i tračevi

MLADI TIKTOKER (23) IZ BOSNE PRONAĐEN MRTAV! POSLEDNJI SNIMAK objavio pre smrti - prijatelji u neverici! VIDEO

Autor Marina Cvetković

Ervin Begić, mladi influenser poreklom iz BiH, pronađen je mrtav u Gracu.

Izvor: Instagram/screenshot/erwin_beg

Mladić, koji je poznat na društvenim mrežama kao Erwin Beg, često je na svom profilu objavljivao snimke luksuznog života i kako vozi skupocene automobile. Mediji iz Bosne nezvanično navode da je Ervin Begić (23) u sredu počinio samoubistvo.

Poslednji snimak na TikToku je objavio istog dana kad je pronađen mrtav. Begić je na svom profilu objavio deo pesme "Lažeš me ljubavi".

Najbliži i prijatelji nastradalog mladića se na društvenim mrežama opraštaju od Begića i objavljuju njegove poslednje poruke. Niko nije ni slutio na tragediju. "Zašto, bruda moj, zašto bratu nisi rekao šta te muči. Ništa nije vredno života. Da te dragi Alah uvede u dženet kume moj", napisao je jedan korisnik.

"Neka ti je laka zemlja, brate moj, već mi fališ. Kako ću bez tebe", glasi jedan poruka. "Nije sreća para puna vreća. To znaju oni što je imaju", napisala je jedna korisnica. Iza nastradalog mladića ostali su roditelji i sestra.

(b92/MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!