Zvezde i tračevi

"NEMAM VIŠE RAK PLUĆA": Zvezda "Štrebera" podelila srećne vesti sa fanovima - Obolela, a nikada nije probala cigaretu!

Autor Marina Cvetković

Kejti Mikuči otkrila da joj je uspešnom operacijom pre nedelju dana otklonjen tumor na plućima!

Izvor: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Glumica iz serije "Big Bang Theory" ("Štreberi") prošla je kroz operaciju uklanjanja tumora sa pluća. Kejti Mikuči podelila je sa javnošću dijagnozu, i da je imala operaciju pre nedelju dana.

Kejti, koja igra lik Lusi u pomenutoj seriji, u videu se svima obratila rečima: "Zdravo svima, ovo nije Tik Tok, ovo je Sik Tok (Bolesni Tok)", rekla je, i dodala, "u bolnici sam jer sam imala operaciju uklanjanja tumora sa pluća juče. Otkrili su ga u stvarno ranoj fazi". Ona je još navela da je njena dijagnoza bila neočekivana. "Stvarno je čudno, jer nikada nisam probala cigaretu u životu. Zato je to bilo iznenađenje.  Ali isto tako dešava se, i otkrili su ga rano, izvadili i ja sam dobro". Ona ne krije sreću što će nakon uspešne operacije, Božić provesti sa sinom. 

U novom videu zahvalila se svima na podršci: "Hej svima! Samo sam želela da se svima zahvalim na dobrim željama i svoj ljubavi koju sam primila prošle nedelje. Toliko mi je značilo i stvarno je sve došlo u trenutku kada mi je to trebalo, pa hvala vam. Imam sjajne vesti, a to je da nemam rak! Operacija je prošle nedelje prošla odlično. Svi izveštaju potvrdili su to, nije mi potrebna dalja terapija. Veliko hvala svim mojim lekarima i medicinskim sestrama i svima koji su jako dobro brinuli o meni. I zahvaljujući tome što sam rano otkrila bolest, imala sam mnogo sreće i svesna sam toga." rekla je nasmejana Kejti.

(CNN entertainment/MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!