Zvezde i tračevi

PRIJA SE PATILA U ONIH PET ARENA: Slavni pevač o uspehu srpske pevačice u Zagrebu - Ja bih napravio JEDAN POŠTEN koncert

Autor Dragana Tomašević

Pevač Alen Islamović, pevač Bijelog dugmeta, prokomentarisao tri beogradske i pet zagrebačih Arena Aleksandre Prijović

Izvor: Youtube / K1

Pevačica Aleksandra Prijović godinu završava kao najuspešnija pevačica ne samo u Srbiji već celom regionu. Rasprodala je tri beogradske i pet zagrebačkih Arena, a snimci s ovih nastupa se i dalje šeruju na društvenim mrežama i komentarišu u medijima.

Brojne Aleksandrine kolege su gostovale na njenim nastupima i davale izjave o njenom uspehu, zagrebački roker je pohvalio rekavši "da nije bitna muzika, već činjenica da je rasprodala pet dvorančuga", a sada je svoje mišljenje izneo i Alen Islamović, pevač Bijelog dugmeta.

"Prijovićka je trebalo da radi Hipodrom u Zagrebu, bezveze se patila s pet Arena. Bolje bi joj bilo da je dovela 50.000 ljudi ili možda 100.000 na Hipodrom u Zagrebu i rešila problem jednim udarcem. Onako se patila. Po meni je to patnja. Ja bih pre otišao na Hipodrom i radio jedan pošten koncert s 200-300 hiljada ljudi, kao što smo ga napravili, nego tu se cediš u Areni da naguraš 200.000. Treba ti deset Arena".

BONUS VIDEO:

(MONDO, Kurir)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!