Zvezde i tračevi

NISAM HTELA DA OTKRIJEM IAKO SAM LJUTA NA NJU! Karleuša o odnosu sa Marijom Šerifović - evo da li joj je ČESTITALA SINA!

Autor Katarina Bojović

Jelena Karleuša govorila je o Mariji Šerifović koja se nedavno ostvarila u ulozi majke.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/ATA images/Antonio Ahel

Pevačica Marija Šerifović se pre 10 dana ostvarila u ulozi roditelja, kada je preko surogat majke dobila sina kojem je dala ime Mario.

Marija je ispričala i da se za surogat majku odlučila usled neuspevanja održavanja sopstvene trudnoće, a potom na Instagramu podelila prve kadrove sa svojim naslednikom. Brojne poznate ličnosti čestitale su joj na najvažnijoj životnoj ulozi, dok je predstavnike medija zanimalo i da li je isto učinila Jelena Karleuša sa kojom je Marija svojevremeno bila veoma bliska.

"Nismo se još čule, ali plraniram da joj se javim i da joj čestitam ali ja sam za njen plan znala mnogo pre vas i pre nego što je objavila šta ona planiraali pošto sam ja jedina od onih koja čak i kada je ljuta ništa ne bi rekla ali eto da joj javno ćestitam, znam da će biti divna majka i znam koliko je to ona želela a Verica će biti divna baka", ispričala je Karleuša.

Pogledajte Mariju sa bebom:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir/ K.B.)