Zvezde i tračevi

UŠETAO U SALON I KUPIO AUTO PO CENI 5 STANOVA! Saša Popović bogatiji za "ferari" - pazario ZVER od 500.000 evra!

Autor Dragana Tomašević

Saša Popović već ima vozni park procenjen na 900.000 evra!

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Kreativni direktor Grand produkcije Saša Popović, uvećao je vozni park! Nekadašnji član Slatkog greha, koji gaji strast za automobilima od osamdesetih godina prošlog veka, kupio je automobil marke "Ferari" za koji je navodno izdvojio pola miliona evra.

Saša je juče ušetao u jedan salon i rešio da se počasti automobilom koji nema u svojoj kolekciji. Nakon "poršea" i "mercedsa" kupio je i "ferari" koji poseduje najluksuzniju opremu i koji je po svemu najskuplji koji je do sada imao u svom posedu.

"Sve je počelo osamdesetih godina, kad smo jako mnogo para zarađivali. Mnogo. Zarađivali smo milione. Međutim, nije bilo povoljnih mogućnosti za investiranje novca u nekretnine, pa sam mogao da ulažem samo automobile", rekao je Saša ranije o svojoj strasti prema automobilima i dodao da ga je nastavku ovog "investiranja" sprečila štednja kod Dafine kod koje je izgubio sav novac.

BONUS VIDEO:

(MONDO, Informer)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!