Zvezde i tračevi

ĐAVOLICA IZ FILMA "U STVARI LJUBAV" SADA IZGLEDA POTPUNO DRUGAČIJE! Da li biste je propoznali dve decenije kasnije? FOTO

Autor Marina Cvetković

Hajko Makač, koja je igrala lik zavodnice u omiljenoj novogodišnjoj romantičnoj komediji, danas izgleda neprepoznatljivo!

Izvor: Profimedia/Alamy

Mnogi pamte lik zavodljive "đavolice" Mije, Hajko Makač (52) iz filma "Ljubav u stvari" iz 2003. Ovo ostvarenje je postalo senzacija od trenutka kada je se pojavio u bioskopima, a popularnost mu nije opala ni deceniju kasnije. I dan danas, ostaće jedan od omiljenih Božićnih romantičnih filmova, sa mnoštvo zvezda i ljubavnih priča koje se prepliću.

Dok su mnogi glumci nakon ovog filma postali velike zvezde, poput Kire Najtli, neki su retko viđani u javnost. Hajko Makač, koja igra ljubavnicu Alana Rikmana, i ne bira sredstva da zavede svog šefa, sada izgleda potpuno drugačije! U nezaboravnoj sceni, glumica se pojavljuje u izazovnoj haljini sa rogićima na glavi tokom novogodišnje žurke, u pokušaju da zavede lik Rikmana.

U filmu, ona se pojavljuje sa kratkom tamnom bob-frizurom, dok ona danas nosi nešto dužu plavu kosu. Dvadeset godina kasnije, retko ko bi prepoznao pedesttdvogodišnju glumicu. Hajke je nemačkog porekla, a nakon uspeha, uspela je da održi svoju karijeru "ispod radara", snimivši još jedan hit 2013. "The book thief".

Hajko se takođe bavi i muzikom, od pesama koje je snimila izdvojili su se hitovi "Stand by Your Man" i "This Girl was Made for Loving". Od 2012. ona je i zaštitno lice jedne poznate kozmetičke kuće. Kada je njen privatni život u šitanju, bila je u vezi sa Danijelom Krejgom od 1996. do 2004. Glumica živi u Berlinu, i trenutno je u vezi sa Tristanom Puteom, a iz prethodnih veza ima tri ćerke.

Pogledajte kako ona danas izgleda:

(MONDO/M.C)