Zvezde i tračevi

IMAO JE PARALELNU VEZU, OŽENIO SE DRUGOM TIK PRED NOVU GODINU! Šok priznanje Suzane Mančić: Nisam mu bila dovoljno dobra

Autor Anja Konstantinović

Suzana Mančić ispričala je kako ju je bivši dečko ostavio i oženio se drugom tik pred Novu godinu.

Izvor: Prva tv printscreen

Voditeljka Suzana Mančić i danas slovi za jedno od najlepših tv lica, a za njenom lepotom uzdisali su mnogi slavni muškarci širom Jugoslavije. Pre 11 godina, voditeljka je objavila autobiografiju "Neukrotivo srce" u kojoj je otkrila nepoznate detalje iz svog života, a nedavno je progovorila o penziji i otkrila kako sada živi s minimalcem.

Suzana danas uživa u braku sa Simeonom Ocomokosom i živi na relaciji Beograd-Atina i neretko ističe koliko je ispunjena i voljena. Čuvena "loto devojka" ipak nije uvek imala sreće u ljubavi, a sa gledaocima je prvi put podelila neprijatnost sa kojom se susrela pre mnogo godina.

"Tik pred Novu godinu, pre mnogo godina, moj tadašnji dečko se oženio drugom! Imao je paralelnu vezu, a ja to nisam znala. Ja sam to preživela, pa kažem sad i drugim devojkama, ako i raskinete sa momkom, ma ko ga šiša", rekla je u emisiji "Magazin In".

Na pitanje domaćice Sanje Marinković da pojasni situaciju, Mančićeva je dodala: "Verovatno mu nisam bila dovoljno dobra... ili sam bila previše dobra pa nije mogao sa mnom, i morao je da me ostavi", rekla je Mančićeva.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!