Zvezde i tračevi

OTKRIVENA TAJNA FILMA "SAM U KUĆI" NAKON 33 GODINE! Pojavio se na nekoliko sekundi, a njegova uloga je KRUCIJALNA!

Autor Katarina Bojović

Policajac iz filma "Sam u kući" odigrao je važnu ulogu u svemu onome što će kasnije uslediti.

Izvor: YouTube/ Great Mood Territory/printscreen

Prošle su 33 godine otkako je izašao prvi deo najpopularnijeg prazničnog filma "Sam u kući", a fanovi do nedavno nisu znali pravu priču koja se krije iza policajca koji se pojavljuje na svega nekoliko sekundi na samom početku.

"Koliko ste godina imali kada ste shvatili da je policajac u filmu 'Sam u kući' takođe pljačkaš? Jer ja sam doznao dva minuta otprilike", napisao je jedan gledatelj prošle godine na X-u.

Policajac Leri Balzak, kojeg tumači glumac Džo Peši, je tokom razgovora s Kevinovim ocem Peterom naglasio je da u periodu praznika ima puno provalnika. On ga je tada pitao jesu li preduzeli adekvatne meresigurnosti, a Peter mu je u tom trenutku otkrio ključno - da neće biti kod kuće. Ispada da je policajac koji je razgovarao s Peterom takođe jedan od "mokrih bandita" i zapravo je tražio informacije koje bi pomogle provalnicima da upadnu u kuću.

Pogledajte scenu:

Sam u kući policajac
Izvor: YouTube/ Great Mood Territory

 BONUS VIDEO:


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)