Zvezde i tračevi

SIN JOJ JE 3 GODINE STARIJI OD MUŽA! Evo kako izgleda naslednik Verice Rakočević - Jedini je došao na njeno venčanje!

Autor Anja Konstantinović

O sinu Verice Rakočević malo toga se zna, a retko imamo i prilike da ga vidimo u javnosti.

Izvor: Antonio Ahel / ATA Images

Naša najuspešnija kreatorka Verica Rakočević, već godinama je u braku s Veljkom Kuzmančevićem koji je 35 godina mlađi od nje, a kako je jednom prilikom ispričala upoznli su se preko Fejsbuka. Verici je ovo treći brak. Prvo se udala za bivšeg stjuarda Borana Karamana s kojim je dobila ćerku Elenu, a onda i za Zorana Rakočevića s kojim ima dvoje dece, ćerku Milenu i sina Miodraga.

Ćerke Milenu i Elenu koja je bila u braku sa Predragom Peđom Mijatovićem, kao i sa Jugoslavom Karićem, javnost je imala prilike da upozna, dok se Miodrag gotovo nikada ne eksponira u javnosti.

Sin Verice Rakočević rođen je 1980. godine i tri godine je stariji od njenog supruga Veljka. Prisustvovao je njihovom venčanju 2013. godine i bio jedini od Veričine dece koji se pojavio na ceremoniji.

Dok kreatorkina ćerka Milena živi u Americi, sin Miodrag je u Beogradu. Svojevremeno se ostvario u ulozi oca, pa je kreatorka dobila i šesto unuče, zbog čega često ističe u javnosti da je neizmerno srećna i ponosna. Nije poznato čime se sin Verice Rakočević bavi. Kreatorka mu je velika podrška, ali nikada nije javno govorila o sinu u intervjuima.

BONUS VIDEO:

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!