Zvezde i tračevi

NOVA GODINA, NOVE OPERACIJE! Maja Marinković REKORDERKA u plastičnim intervencijama - planira ponovo POD NOŽ!

Autor Katarina Bojović

Maja Marinković ističe da će sigurno i u narednoj godini "raditi" na svom izgledu.

Izvor: pink tv / screenshot

Starleta i rijaliti učesnica Maja Marinković jedna je od rekorderki u broju plastičnih operacija na domaćoj javnoj sceni.

Pričalo se da je navodno prve silikone u grudi stavila još dok je bila u srednjoj školi, a nedavno je išla na plastičnu operaciju uvećanja zadnjice koja ju je koštala 5.000 evra. Između te dve intervncije obavila je još niz drugih i u potpunosti promenila svoj fizički izgled. Na samom početku novogodišnjeg intervjua komentarisala je Staniju Dobrojević.

"Niko nije kao ona, a nas dve u paketu jače smo od cele kuće. Volim je zato što nije sujetna, pomaže mi nesebično savetima i uvek je tu za mene. Volimo se i nismo ljubomorne jedna na drugu", kaže Marinkovićeva o Staniji i otkriva na čemu zavidi drugarici:

"Na guzi! Njena je prirodna, a moja veštačka, platila sam je 5.000 evra!"

Marinkovićeva, koja je poznata po čestim estetskim korekcijama, tvrdi da će u 2024. godini uraditi još neku:

"Ko zna šta će mi pasti na pamet dok se Elita ne završi, ali ću sigurno ponovo otići 'pod nož'", ističe zvezda rijalitija.

Ovako je izgledala pre:

 Pogledajte je sada:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic/ K.B.)