Zvezde i tračevi

NIKAD DUBLJI DEKOLTE SANJE MARINKOVIĆ! Pevačice se PROZIVALE u emisiji, svi gledali u MREŽICU NA GRUDIMA - Silikoni ili?

Autor Katarina Bojović

Sanja Marinković ponovo je meta komentara zbog dubokog dekoltea u emisiji.

Izvor: RTV Pink

Voditeljka Sanja Marinković već nekoliko nedelja je na meti spekulacija da je ugradila silikone u grudi, budući da smo je u poslednjih nekoliko epizoda njene emisije gledali razgolićeniju nego ikad.

Marinkovićeva definitivno izgleda bolje nego ikad, a uske haljine sa dubokim dekolteom sve češće su njen izbor. U "Magazinu In" došlo je do "rasprave" između Lune Đogani i Vere Matović koja ju je krtikovala zbog kilaže nakon porođaja, a veliki broj komentara izazvala je i voditeljka.

Sanja je pred kamere stala u uskoj, kratkoj crnoj haljini sa prorezima na boku i grudima koji je pokrivala providna mrežica. Nikad dubilji dekolte istakao je njene grudi, te još jednom pokrenuo komentare o ugradnji silikona. Šta vi mislite?

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)