Zvezde i tračevi

POSLE PORUKE DA "ČUVAJU SRBIJU OD MRŽNJE", PONOVO SE OGLASILA: Severina citirala patrijarha Pavla!

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Severina Vučković čestitala pravoslavcima Badnji dan

Izvor: ATA/Antonio Ahel

Hrvatska pevačica Severina Vučković ponovo je u centru pažnje domaćih medija i to samo par dana pošto je s bine u Kotoru, gde je nastupala za Novu godinu, poručila fanovima da "čuvaju Crnu Goru", zbog čega je nastao haos na društvenim mrežama. Sada je čestitala pratiocima na Instagramu Badnji dan i to rečima pokojnog patrijarha Pavla.

"Svim vernicima pravoslavne veroispovesti želim srećan Badnji dan", napisala je Severina na Instagram storiju, a potom podelila reči patrijarha Pavla. "A čovek ne može birati vreme u kojem će se roditi i živeti. Od njega ne zavisi ni od kojih roditelja, ni od kog naroda će se roditi, ali od njega zavisi kako će on postupati u datom vremenu: da li kao čovek ili kao nečovek, bez obzira na to u kojem narodu i od kojih roditelja".

Izvor: Severina - Instagram

Ova objava stiže samo par dana nakon što je Severina "poranila" i čestitala Božić pravoslavnim vernicima "Mir Božji, Hristos se rodi... I deco, čuvajte Srbiju od mržnje i nasilja".

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!