OPUSTILA SE PA U RESTORANU ZAPEVALA DEČKU NA UVCE! Jovana se latila mikrofona, on se topio - "Više nisam ni ja normalna"

Jovana Jeremić cveta od sreće i ljubavi i ne trudi se to da sakrije ma gde god bila.

Instagram/jeremicjovana

Voditeljka Pinkovog Jutarnjeg programa Jovana Jeremić, donedavno je pažnju javnosi osim izazovnim stajlinzima "u ranu zoru", plenila i izjavama. Odnedavno su svi zaboravili i na komentare i miniće, i samo pričaju o njenom novom dečku, biznismenu Draganu Stankoviću.

Ona je otkrila i zanimljive pikanterije iz njihove veze, kao i  kreveta, a svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje njihove zajedničke trenutke. Tako je sad s pratiocima na Instagramu podelila videe iz noćnog provoda, a voditeljka je u jednom restoranu uzela mikrofon, pa je prišla Draganu i zapevala mu na uvce.

"To je ta ljubav fatalna, zbog nje više nisam ni ja normalna", pevala je Jovana stihove Cecine pesme, dok se Dragan topio od sreće.

This browser does not support the video element.

Jovana Jeremić dečku peva na uvce  Instagram

Pogledajte i kako su Jovana i Dragan đuskali dok je ona pevala u zlatnim pantalonama:

This browser does not support the video element.

Jovana Jeremić 2  MONDO

Jovana je Novu godinu dočekala sa partnerom, od koga je pre ponoći dobila skupocen poklon, zlatnu ogrlicu, koju je ponosno nosila u svojoj emisiji, a otkrila je i da bi Draganu volela da rodi sina - "Prva Nova godina sa čovekom kojeg obožavam na mega dočeku kako dolikuje kraljicama", napisala je Jovana na društvenim mrežama, a mogli smo da vidimo i njihov vreli, novogodišnji ples.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Izjava Jovana Jeremić  Kurir

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!