Zvezde i tračevi

ŠUŠKA SE DA ĆE OVA ATRAKTIVNA PLAVUŠA ZAMENITI SANJU KUŽET! Još jedan ŠOK transfer na Pinku - Nju svi dobro znate!

Autor Marina Cvetković

Dok će Sanja Kužet biti odsutna sa Tv ekrana zbog najlepšeg iščekivanja, ova plavuša će doći kao zamena.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka "Zvezda Granda" Sanja Kužet uskoro će otići na trudničko bolovanje, s obzirom da će se poroditi u junu. Kako se šuška, na njeno mesto će doći voditeljka Pinka, Bojana Lazić.

Atraktivna Bojana je TV lice dugi niz godina, a sada radi na jednom od najgledanijih projekata Pinka, u okviru emisije "Premijera". "Kada je Saši Popoviću saopštila lepe vesti, on se odmah bacio na razmišljanje ko bi mogao Sanju da zameni. Bojana je radila kod Saše na Grandu i on je sa njom jako zadovoljan, pa se sada šuška da sa njom pregovara oko novog angažmana. Sve se još drži u strogoj tajnosti, ali ona ima najveće šanse da zameni Sanju", govori izvor blizak Popoviću.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Ovim povodom oglasila se i Bojana, koja nije demantovala ove navode. "Emisija 'Premijera Vikend Specijal' i 'Zvezde Granda' su na istoj televiziji, tako da bi to bila dobitna kombinacija. Videćemo", poručila je kratko.

Sanja Kužet iz prvog braka ima sina Andriju koji ima četrnaest godina, a sa sadašnjim suprugom dobila je pre šest godina sina Strahinju. Mnogi su bili iznenađeni njenom trudnoćom s obzirom na to da je u avgustu napunila četrdeset godina, ali je Sanja želela da rodi još jedno dete. Bojana Lazić, bila je u braku sa kolegom Žarkom Lazićem, nekadašnjim voditeljem emisije "Kuća od srca". Ona je nakon razvoda s voditeljem s kojim ima sina, ostala u dobrim odnosima

 BONUS VIDEO:

(Alo/MONDO/M.C) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!