Zvezde i tračevi

ALEK BOLDVIN OPTUŽEN ZA UBISTVO IZ NEHATA! Porota donela odluku - glumcu se SUDI za smrt koleginice!

Autor Katarina Bojović

Glumac Alek Boldvin optužen je za ubistvo Haline Hačins na setu filma "Rust"

Izvor: Profimedia

Posle više od godinu dana nakon što je snimateljka Halina Hačins ubijena tokom snimanja filma "Rust", glumac Alek Boldvin i oružarka Gutijerez-Rid krajem januara su optuženi po dve tačke za ubistvo iz nehata.

Samo dve nedelje pre suđenja u Novom Meksiku, tužilaštvo je odbacilo optužbe protiv glumca, a njihov potez je mnoge šokirao. Ipak, sada je usledio obrt - velika porota u Novom Meksiku optužila je glumca Aleka Boldvina.

Optužnica je objavljena u petak i tereti Aleka Boldvina za ubistvo iz nehata na osnovu nesavesne upotrebe vatrenog oružja i nebrige za bezbednost drugih. Alek Boldvin još uvek nije dao svoj komentar na ovu vest.

Ukoliko Aleka Boldvina proglase krivim, mogao bi da dobije kaznu do 18 meseci zatvora.

"Nakon opsežne istrage u proteklih nekoliko meseci, dodatne činjenice su izašle na videlo i verujemo da one pokazuju da gospodin Boldvin ima krivičnu odgovornost za smrt Haline Hačins i ranjavanje Džoela Souze", rekli su tužioci i naglasili: "Verujemo da je prikladno dopustiti veću građana Novog Meksika da odluči da li treba krivično goniti gospodina Boldvina".

Podsećamo, tragedija na snimanju desila se u oktobru pre dve godine.

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Dailymail/ K.B.)