Zvezde i tračevi

EVO ZAŠTO ĐORĐE DAVID JOŠ UVEK NE MOŽE DA IZAĐE IZ MAKEDONIJE: Oglasilo se tužilaštvo - Odluka je promenjena!

Autor Marina Cvetković

Makedonsko tužilaštvo dalo odgovor na pitanje zašto srpski muzičar Đorđe David još uvek ne može da dođe u Srbiju.

Izvor: YouTube/MONDO

Đorđe David nedavno je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je stradala jedna žena. On se sada oglasio iz te države i otkrio da se njegova dokumenta još nalaze u tužilaštvu.

Rok muzičar i član žirija "Zvezdi Granda" se oglasio na Instagramu u video snimku, u kojem je zamolio sve medije da ne nagađaju o njegovoj situaciji u kojoj se nalazi, jer mu to otežava situaciju. "Imajte bar malo empatije i razumevanja prema situaciji u kojoj se nalazim. Naime, ja nisam dobio dokumenta, ja nisam napustio Makedoniju. Moja dokumenta se nalaze u Javnom tužilaštvu u Kumanovu. Meni ovde prave problem i izaziva mržnju kod ovih ljudi, otežavate mi situaciju, pravite mi pakao od života. Kad budem uzeo dokumenta i kad pređem granicu ja ću prvi da se javim", rekao je Đorđe David.

Izvor: Instagram/djordje_david

Ovim povodom ekipa Kurira je kontaktirala makedonsko tužilaštvo, koje je u mejlu objasnilo zbog čega je Đorđe David još uvek tamo. "Lični dokumenti osumnjičenog su u Osnovnom sudu u Kumanovu. Sud je u petak doneo odluku o promeni mera sigurnosti, ali takva odluka još uvek nije pravosnažna. O odluci se nije se trazilo mišljenje tužilastva. Istraga oko razloga za saobraćajnu nesreću je još u toku ", naveli su u dopisu.

Dok čeka da mu se vrate dokumenta i omoguići povratak u zemlju, Đorđe je zapevao u jednom makedonskom lokalu, a kako je to publika prihvatila pogledajte u videu: 

(Kurir/MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!