Zvezde i tračevi

GODINAMA KRILA DA JE U VEZI! "On je moj mentor, moja ljubav" - Katarina Živković konačno priznala da ima dečka!

Autor Dragana Tomašević

Poslednja veza o kojoj je govorila javno je ona sa fudbalerom Borkom Veselinovićem

Izvor: Instagram/katarina_zivkovic_official/printscreen

Pevačica Katarina Živković svoj ljubavni život krije "kao zmija noge" godinama unazad, a sada je, gostujući u jednoj emisiji priznala da je srećno zaljubljena. Pevačica je otkrila sve detalje emotivne veze i priznala da je konačno našla onog pravog.

"Ja sam godinama zaljubljena i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca za kog slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor. Od njega sam dosta učila i učim još uvek, tako da sam jako srećna što ga imam", rekla je pevačica i dodala da njen muškarac mora da bude inteligentan i da je baš takvog našla.

Katarina se dotakla i svog početka na estradi, za koji je istakla da je bio težak, ali da sada uživa, te da će svoju publiku uskoro obradovati novim albumom.

"Bilo je teško na početku. Sve sam sama stekla i uglavnom sam sam sebi bila podrška i vetar u leđa, trudila se sama i ovde sam gde jesam. Bilo je teško, ali ne poznajem drugi način, ovo je bilo jedino ispravno i tako je moralo da bude".

Poslednji partner s kojim je Katarina istupala javno, bio je fudbaler Borko Veselinović, o čemu su mediji pisali pre skoro 7 godina.

BONUS VIDEO:

(MONDO, Grand)