Zvezde i tračevi

PRE VILE OD 2,5 MILIONA € ŽIVELA U STANU NA NOVOM BEOGRADU: Isplivale fotke, Karleuša nije uvek bila okružena LUKSUZOM

Autor Katarina Bojović

Jelena Karleuša odrasla je na Novom Beogradu u stanu u kojem je živela sa majkom Divnom.

Izvor: Instagram/karleusastar/prinstcreen

Pevačica Jelena Karleuša neretko za medije govori o svom odrastanju i životu pre slave i bogatstva koje je stekla, a ne krije i da nije uvek bila okružena luksuzom.

Danas sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom živi u vili vrednoj 2,5 miliona evra, dok je svoje prve korake na sceni napravila odrastajući u malom stanu na Novom Beogradu. Jelena je odrasla na Fontani. S majkom Divnom Karleušom živela je u skromnom stanu, a deo te nekretnine pokazala je 1998. godine kada je otvorila vrata voditeljki Nataši Ilić.

U njenoj emisiji "Muzička kutija" Karleuša je tada pokazala kako se snalazi u kuhinji, spremala je pečeno pile, šnicle i zelenu salatu, pa su gledaoci imali priliku da vide kako i izgleda ovaj deo stana. Tu je bio okrugli trpezarijski sto, šporet, kao i veš-mašina.

Godinama posle Karleuša je vredno radila, preselila se na Bežanijsku kosu, a onda i na Dedinje. Svoju vilu pokazala je na društvenim mrežama, dok je vrata javnosti otvorila i prilikom nekoliko rođendanskih proslava. Ovako sada izgleda dom Jelene Karleuše:

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!