Zvezde i tračevi

"SLOBODA MIĆALOVIĆ GLUMI LUDILO" Jelena Karleuša raspalila po pevačicama, nije poštedela ni slavnu glumicu!

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Jelena Karleuša rekla šta misli o Tei Tairović, Dari Bubamari, Maji Berović, ali i proslavljenoj srpskoj glumici

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Instagram/Screenshot/karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša je poslednjih meseci "zaratila" s većinom koleginica i kolega. Komentarisala je repere, Maju Berović, Teu Tairović... a sada ih je sve zbirno "potkačila" u emisiji na Kurir televiziji.

Među izvođačima koji su joj "izazivali različite asocijacije", našla se i glumica Sloboda Mićalović, s kojom Jelena Karleuša ratuje putem društvenih mreža već dve godine. Sve je počelo kada je glumica u jednom intervjuu istakla da garderoba i novac ne mogu da kupe osmeh, a onda se dotakla vegana koji nose tašne od kože:

"Volim dobar nakit, volim dobar sat, ali mogu da živim bez toga. Mislim da moj karakter i ta stabilnost dolazi iznutra, a ne iz toga šta smo spolja stavili na sebe. Ili neko komentariše 'ne jedem meso, ja sam vegan', a onda nosi torbu 'luj viton' koja sigurno nije od kupusa. Ne razumem", rekla je tada glumica., na šta je Jelena na društvenim mrežama odgovorila: "Upravo sam htela da pojedem jednu moju 'luj viton' torbu, ali mi je ova prepametna žena objasnila da to nije kupus. A ja jedem samo kupus".

Pevačica je sada u pomenutoj emisiji rekla i šta misli o Slobodi: "Zamisli ti ženu i glumicu koja se bori protiv nasilja, za ljudska prava, o nasilju u društvu... Glumiš ludilo, plebs i nobles, a onda lajkuješ najstrašnije uvrede i ponižavanje jedne žene i majke. Pa neće moći tek tako".

Jelena je potkačila i Teu Tairović, koju prvo nije prepoznala na slici koju joj je dao voditelj:

"Je l' ovo Bijonse? Ko je ovo? A, Tea Tairović. Je l' treba da kažem koji je fotošop korišćen? Kad je vidim, pomislim na albansku muziku, pošto ona obrađuje albansku muziku... Drugu i treću asocijaciju na nju neću ni reći", rekla je Karleuša, a potom progovorila i o Editi Aradinović s kojom se posvađala na mrežama:

"Ishitreni komentari, čini mi se ne tako loše devojke. Mlada je, ima tek 37-38 godina, naučiće...".

(MONDO, Kurir)

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!