Zvezde i tračevi

"OD VEZE SA MILANOM NAVUKLA SAM STRAH" Rada Manojlović otkrila svoju veliku TAJNU

Autor Katarina Bojović

Rada Manojlović priznala je zbog čega je navukla strah od novinara.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Rada Manojlović već skoro dve decenije je prisutna na javnoj sceni, a njen privatni život u više navrata bio je meta interesovanja svih medija.

Radine ljubavne priče privukle su veliku pažnju novinara, naročito kada je reč o romansi sa kolegom Milanom Stankovićem. Pored ljubavi, izuzetne linije, pevačkog umeća i uvek pozitivne energije, asocijacija na pevačicu je i kašnjenje. Neretko nedolaženje u dogovoreno vreme Radi mnogi zameraju, a ona je sada nakon dugog ćutanja otkrila zbog čega kasni gde god da krene.

"Imam svoje razloge koji su me odvukli u jednu krajnost. Još od veze sa Milanom navukla sam veliki strah od novinara i fotoreportera da će me sačekati i postaviti neko pitanje koje će me totalno izbaciti iz takta. Zato obično i dolazim u poslednjem trenutku ili malo zakasnim kako bih to izbegla. U suštini ne kasnim jedino na avion, za sve drugo kasnim", rekla je Rada iskreno za Grand.

BONUS VDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Grand/ K.B.)