Zvezde i tračevi

TRAGEDIJA ZBOG KOJE JE ZANEMELA SRBIJA: Naš reper poginuo na najstrašniji način, kičma mu bila polomljena na dva mesta

Autor Dragana Tomašević

Reper Dalibor Andonović Gru, izgubio je život pre pet godina, tokom vožnje kajta

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srpski reper Dalibor Andonov Gru, poginuo je pre pet godina nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Gru je tokom celog tog dana pokušavao da okupi ekipu za kajting., a kobnog dana je duvala košava. "Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog kanapa i kajt mu je ušao u "loop", odnosno počeo nekontrolisano da se okreće. Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta u roku od dvadesetak sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov", rekao je tada očevidac za Telegraf.

Reperovo telo je nekoliko sati ležalo u čamcu kojim je izvučen na obalu. Obdukcijskim nalazima kasnije je ustanovljeno da je reper podlegao povredama dvostrukog preloma kičme.

Reper je 2007. godine stupio u brak sa Danicom Prvulović. Kragujevčanka se godinama bavila manekenstvom, sve do svoje 25. godine kada je odlučila da zapostavi karijeru i posveti se porodici. Odmah nakon venčanja Danica i Gru su dobili sina Vuka, a kasnije i Relju.

BONUS VIDEO:

 (MONDO, Blic)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!