Zvezde i tračevi

"JE L' MI NEKO VIDEO ŽENU?" Rajan Rejnolds pratio je Superboul od kuće, a za to vreme Blejk je žestoko navijala!

Autor Marina Cvetković

Rajan Rejnolds je bio raspoložen za šalu, dok je njegova supruga Blejk Lajvli ludovala na Superbolu sa prijateljicama.

Izvor: Profimedia

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli imaju poprilično opušten odnos, i u braku daju vremena jedno drugom za druženje sa prijateljima i zabavu jedno bez drugog. Dok se nejgova supruga Blejk Lajvli zabavljala na Superboulu s Tejlor Svift, Rajan Rejnolds utakmicu je pratio kod kuće. Glumac je na Instagramu objavio fotku na kojoj nasmejano pozira držeći mobilni telefon u ruci pa se našalio, napisavši: "Jesu li svi videli trejler za #Deadpool? I, je li neko video moju ženu?"

Blejk je sa svojom prijateljicom navijala za Kansas City Chiefse, u kojima igra Tejlorin dečko Trevis Kelsi, pa su zajedno proslavile njihovu pobedu. Njih dve su veoma bliske prijateljice, pa su često uslikane u zajedničkom provodu.

Izvor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Rejnolds i Lajvli u braku su već jedanest godina i imaju četvoro dece, a poznati su po tome što često zadirkuju jedno drugo na društvenim mrežama. Inače, drugi nastavak "Deadpoola", u kom igra Rejnolds, stiže u bioskope 26. jula ove godine.

(MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!